Búcsú a légvezetéktől: 150 millió forintba kerülnek a munkálatok
2018. 05. 11.

Nyíregyháza – – Cső! – akár így is búcsúzhattak az Ibolya utcaiak a légvezetéktől, amelyik egyik napról a másikra tűnt el előttük. Nem varázsütésre történt mindez, hanem előre megfontolt szándékkal.

Sokáig néztem, hogy milyen munkát végeztek a társasházunk előtt, és elmondhatom: precízen, minden apró részletre ügyelve dolgoztak – tartott gyorsértékelést Gajdos Zoltán lakó.

Szerda délután a helyszínre érkezett dr. Kovács Ferenc, hogy személyesen győződjön meg minderről. Noha kicsit szemerkélt az eső, ez sem akadályozta a tevékenységüket.

Amikor közel 25 éve házat kerestem a környéken, tetszett ez az utca. Sokan árulták az ingatlanukat itt akkor, többek között a légvezetékek miatt. Örülök, hogy eljutottunk idáig, a városkép szempontjából is fontos a változás – mondta a megyeszékhely polgármestere.

Közel 150 millió forintos beruházásból valósul meg a projekt. A 400 méter hosszú légvezetékeket a Szegfű utcai föld alatti csőrendszer pótolja. Az átalakítással jelentősen javul a Hunyadi utca és István utca között, az Ibolya utcán élők komfortérzete – tette hozzá Joó László, a Nyírtávhő Kft. ügyvezető igazgatója.

– LTL –

Forrás: www.szon.huKözadatkereső
TUV
TAM
AAA
Napelem
Ajánlott Cég
© 2018 nyirtavho.hu | adatkezelési tájékoztató
Vissza