ELINDULT A TÁVFŰTÉS
2017. 09. 23.

Megérkezett a hűvös idő, már 2 ezer lakásban és 8 közintézményben indította el a fűtést a Nyírtávhő Kft. A lakóközösségek írásban igényelhetik a szolgáltatást, amelyet legkésőbb 24 órán belül tud teljesíteni a cég. A Nyírtávhő Kft. idén 300 millió forintot fordított vezetékcserére és rekonstrukciós munkákra, így zavartalan fűtési idényre számíthatunk.

Beköszöntött az igazi ősz, a Nyírtávhő Kft. munkatársai ezen a héten többször mértek 12-14 fokos napi átlaghőmérsékletet. A hivatalos fűtési szezon szeptember közepétől május közepéig tart, de a szolgáltató az időjárás függvényében bármikor be tudja kapcsolni a fűtést. A napokban egyre több igénylés érkezett a céghez.

24 ÓRÁN BELÜL ELINDÍTJÁK A FŰTÉST

Joó László ügyvezető elmondta, péntek reggel már 2 ezer lakásban és 8 közintézményben fűtöttek, de folyamatosan érkeznek az igények. A fűtési szolgáltatás elindításához írásos megrendelésre van szükség, amelyet eljuttathatnak faxon, e-mailen vagy személyesen az ügyfélszolgálatra. Lehetőség szerint még azon a napon, de legkésőbb 24 órán belül beindítják a fűtést. Miután a hét végén is hűvös lesz, ezért emelt létszámmal tartanak ügyeletet, hogy kielégíthessék a lakók igényeit.

FEJLESZTÉSEK ÉS REKONSTRUKCIÓK

A Nyírtávhő Kft. a tervezett munkáit a fűtési szezon kezdetére befejezte, de a kisebb meghibásodásokat folyamatosan ki tudják javítani. A szolgáltató idén 300 millió forintot fordított fejlesztésekre és karbantartásokra. A város több helyszínén cserélték ki az elöregedett távhővezetékeket, rekonstrukciós munkákat végeztek a hőközpontokban, és a szokásos karbantartások is megtörténtek, így azt ígérik, zavartalan fűtési idényre számíthatunk.

Forrás: Szoboszlai Tibor www.nyiregyhaza.huKözadatkereső
TUV
TAM
AAA
Napelem
Ajánlott Cég
© 2018 nyirtavho.hu | adatkezelési tájékoztató
Vissza