Adósságrendezés

Tisztelt Fogyasztóink!

Gondjai vannak a fűtési és a melegvíz számlák fizetésével?

A Nyírtávhő Kft. és a  Nyíregyháza MJV Önkormányzata a következő adósságrendezési lehetőségeket ajánlja fel fogyasztóinak:

1.Nyírtávhő Kft.

Részletfizetési megállapodást köthet a Nyírtávhő Kft. Ügyfélszolgálati Irodájában (Nyíregyháza, Vay Ádám krt. 4-6. I. emelet 106.) Munkatársaink, kérdés esetén készséggel állnak rendelkezésre.

2. Nyíregyháza MJV Önkormányzata

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének a szociális rászorultságtól függő egyes pénzbeli és természetben nyújtott szociális ellátásokról szóló 3/2015. (II.20.) önkormányzati rendelet 2.§ (1) bekezdés alapján települési támogatás jogcímen nyújtott helyi lakásfenntartási támogatást és helyi adósságkezelési szolgáltatást kíván biztosítani az arra rászoruló háztartások számára.

Eddigi gyakorlattól eltérően a helyi adósságkezelési szolgáltatás megállapítására irányuló kérelmet már nem a Human-Net Alapítványhoz (továbbiakban: Tanácsadó), hanem a települési önkormányzatnál kell benyújtani az ügyfélnek, melyhez - többek között - csatolnia kell egy hónapnál nem régebbi szolgáltatói igazolást azon adósságának jogcíméről és összegéről, amelynek kezelését kéri.

A Tanácsadó a korábbi gyakorlatot figyelembe véve adósságrendezési tervet készített, melyben feltüntetésre került -a közüzemi szolgáltatóval történő egyeztetésnek megfelelően - hány havi részletben kéri(k) az adósság részleteinek megfizetését.

Ügyintézés: Polgármesteri Hivatal Ügyfélcentruma

Ne halmozza tovább kifizetetlen számláit, kérjen segítséget!

Tisztelettel: NYÍRTÁVHŐ KFT.

 

DÍJBEHAJTÓ MUNKATÁRSAINK

 

A Nyírtávhő Kft. tájékoztatja Tisztelt Fogyasztóit, hogy folyamatosan végzi   díjbehajtási tevékenységét 5 fővel.

Kollégáink személyesen keresik fel a tartozással rendelkező fogyasztókat lakásukon, tájékoztatnak minden érdekeltet az aktuális egyenlegéről és lehetőséget biztosítanak a helyszínen készpénzben történő hátralék kiegyenlítésre is.

Munkatársaink arcképes igazolvánnyal rendelkeznek, személyüket illetőleg itt is tájékozódhat a fogyasztó, elkerülve ezzel az esetleges visszaéléseket.

Segítünk megoldást találni problémájukra, fogadják kollégáinkat bizalommal!

 

          

Fedor László
díjbehajtó

Csalószki Zoltán
díjbehajtó

Szlovenszki Attila    díjbehajtó

Bodnár Szabolcs
díjbehajtó

 
Szabó Zsolt
díjbehajtó
 Közadatkereső
TUV
TAM
AAA
Napelem
Ajánlott Cég
© 2018 nyirtavho.hu | adatkezelési tájékoztató
Vissza